FYRAFTENSARRANGEMENT 26. august 2020 kl. 16.30- 20.00

Tab vægten – ikke modet

Få information om mad, positiv psykologi og vægttab.  Vi sørger for input og aftensmad til 3½ hyggelige timer med din kollega, ven, veninde, ægtefælle, nabo eller trænningsmakker ved klinisk diætist Käte Lindemann og master i positiv psykologi Inge Lise Nørris Nielsen

Program:

16.30    Tab i vægt – om mad og vægttab

Inspirerende oplæg ved klinisk diætist Käte Lindemann. Käte vil fortælle om hvorfor sunde kostvaner ikke nødvendigvis er lig med at du når dit mål. Desuden vil hun med hendes praktiske tilgang til mad komme med tricks og tips til hvordan du får en sundere hverdag. Hvordan undgår du at falde i sukker/kage fælden om eftermiddagen? Hvordan får du sneget de berømte ”6 om dagen” ind i din hverdag? Hvad er hendes hemmeligheder og hvad har hun altid i sit køkken. Og når hun siger 80/20 princippet, hvad mener hun så med det?

17.45   Aftensmad – slap af og hyg dig

Delikat stegt kylling med årstidens grønt og chimicurri, hertil 1 glas vin, øl eller sodavand. Kaffe/te.

18.45   Hold modet oppe

Viden om, hvad trivsel er – også i relation til vægt ved master i positiv psykologi Inge Lise Nørris Nielsen. Inge Lise vil fortælle dig om, hvorfor din hjerne prøver at sabotere din kur, og hvad du kan gøre for at styre den og dine følelser i en positiv retning, så du kun taber vægt og ikke modet.  Hvis det er vægt du er motiveret for at tabe?

Her er mulighed for et godt grin og nye indsigter.                                                                

20.00   Tak for i dag – der er stadig en god aften hjemme hos familien

Hvor

Borgerforeningen, Kulturhus Svendborg, Ramsherred 4, 5700 Svendborg

Pris og tilmelding

395 kr. pr. person

Tilmelding sker ved indbetaling på 9370 4560910784 med oplysning om navn på deltagere. Tilmeldingen er bindende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *