Det er ikke svært at leve anti-inflammatorisk – Kom godt fra start.

Bliv klogere på hvordan du på en nem måde kan ændre din kost i sundere retning. Hvad er det anti-inflammatorisk kost kan gøre for dig og dit helbred? Hør hvordan og hvorfor jeg selv integrere de anti-inflammatoriske principper i min hverdag.

Jeg vil med en praktisk tilgang til mad komme med tricks og tips til hvordan du får en sundere hverdag. Hvordan undgår du at falde i sukker/kage “fælden” om eftermiddagen? Og hvordan får du sneget de berømte “6 om dagen” ind i din hverdag. Hvad er mine hemmeligheder og hvad har jeg altid i mit køkken. Når jeg siger 80/20 princip, hvad mener jeg så egentlig med det ?

Eventen finder sted i lokale Bølgen i SG Hallen, Ryttervej 70, Svendborg

Onsdag den 5. februar 2020 kl. 19.00 til 21.00.

Køb af billetter via nedenstående link eller mobil pay – 3066 7997.

//Käte, klinisk diætist

https://billetto.dk/users/kl-diaetist

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *