Det er ikke svært at leve anti-inflammatorisk !

Kom og bliv klogere på hvordan du på en nem måde kan ændre din kost i sundere retning. Hvad er det anti-inflammatorisk kost kan gøre for dig og dit helbred? Hør hvordan og hvorfor jeg selv integrere de anti-inflammatoriske principper i min hverdag.

Jeg vil med en praktisk tilgang til mad komme med tricks og tips til hvordan du får en sundere hverdag. Hvordan undgår du at falde i sukker/kage “fælden” om eftermiddagen? Og hvordan får du sneget de berømte “6 om dagen” ind i din hverdag. Hvad er mine hemmeligheder og hvad har jeg altid i mit køkken. Når jeg siger 80/20 princip, hvad mener jeg så egentlig med det ?

Det foregår i SG Hallen, Ryttervej 70, Svendborg – Lokale Bølgen på 1. sal til højre ved svømmehallen

Mandag den 28. oktober 2019 kl. 17.00 – 19.00.

Pris – 150,- kr. som bedes indbetales på kontonummer 9370 4560910784 eller mobilpay 3066 7997 med dit navn som reference.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *